• +46 704297 889
  • hello@femaryah.com
  • A new trademark from Love by Emelie

Vad är Femaryah?

"Jag vill stärka kvinnor"

Sedan två år tillbaka har min fotostil präglats mer och mer av mina egna värderingar, och fokus har varit mer på uttryck och känsla än hur bilderna ser ut. I vintras började min process att skapa något nytt, och för varje steg har mitt hjärta bekräftat att jag är på rätt väg.

Femaryah är mitt nya varumärke där jag förevigar kvinnor. Inte bara gravida kvinnor, alla kvinnor. Femaryah är inte bara vackra bilder, det är en känsla, ett uttryck och ett budskap.

För varje fotografering skänker jag 5% av paketet till Kvinna till Kvinna. En livsviktig organisation som ger kvinnor runt hela världen en röst. 

Starka bilder med starka röster.

KONCEPT

Jag älskar processen att planera en fotografering. Att välja ut locations och styling, arbeta fram en känsla och ett koncept, och låta min kärlek för mitt skapande växa fram med min modells personlighet och uttryck. 

Din upplevelse hos mig är en noggrant planerad fotografering där styling, location och känsla är helt skapad utifrån dig. Mina bilder skapas inte med erfarna modeller, de skapas av berättelsen från vanliga människor. 

Kläderna hos Femaryah är främst från Skandinaviska designers. Detta för att främja rättvisa arbetsförhållanden och inte belasta vår jord med långa leveranser. Kläderna är tidlösa och exklusiva i lyxiga material som förstärker känslan till vår fotografering.

Kvinna till Kvinna

Jag brinner mycket för kvinnors rättigheter och jämställdhet. Att kvinnor behandlas annorlunda just för de är kvinnor gör mig frustrerad och arg, och jag vill göra något för de utsatta kvinnorna runt om i världen. 

“Jag vill att mina bilder ska vara mer än fina att titta på, jag vill att de ska ha ett syfte.”

Då mina bilder ska ska fokusera på att stärka kvinnor kändes det naturligt att också inkludera välgörenhet i varumärket. Vi ger därför 5% av varje fotografering till den viktiga organisationen Kvinna till Kvinna. I skrivande stund innebär det 625 kr för varje fotografering. 

“En av världens främsta kvinnorätts­organisationer

Kvinna till Kvinna finns för att ge kvinnor en röst. I världens krig och konflikter utsätts kvinnor för våld och övergrepp och världen är fortfarande långt ifrån jämställd. Vi ger kvinnor makt över sina egna liv och i samhället.”

Läs mer om deras viktiga arbete här.

KONTAKT

Lybecksgatan 30
252 69 Råå (Helsingborg)

Mittemot Råå centrum (Ica Maxi)
Hållplats Råå centrum öster.

+46704 297 889

Pga stor belastning rekommenderar vi att ni bokar in samtal i förväg.

hello@femaryah.com

Vi svarar på mail alla helgfria vardagar.

Stäng