• +46 704297 889
  • hello@femaryah.com
  • A new trademark from Love by Emelie

Empowering women

ETT VARUMÄRKE FRÅN LOVE BY EMELIE

Femaryah - Empowering women

EXKLUSIVA KLÄDER

Vi erbjuder ett stort urval av vackra designerklänningar, vackra spetsar, "robes" och toppar.

Femaryah - Empowering women

BLOMMOR

Levande blommor gör din fotografering till något speciellt. Jag samarbetar med grymma florister som skapar magi med sina verk.

Femaryah - Empowering women

MAGISKT LJUS

"Det ser inte verkligt ut!". Jag lägger ner mycket kärlek på mina fotoplatser för att ge dig det vackraste ljuset till dina bilder.

EMPOWERING

"Mer än bara vackra bilder"

Jag vill erbjuda något mer än bara vackra bilder. Jag vill att du ska känna dig stark, stolt och vacker över den du är. Jag är så trött på utseendehetsen och mallen "hur vi ska se ut". Mina kunder är vanliga människor, inga modeller. Jag har ett speciellt sätt att fota som gör att alla mina kunder känner sig bekväma framför kameran.

Vi ger dig en upplevelse där du får känna dig ordentligt bortskämd, en helt skräddarsydd dag för DIG, där du får magiska bilder som minnen från din dag med oss.

Jag har fotat på heltid sedan 2008, och nu välkomnar vi dig till Femaryah, samma lyxiga upplägg, men mer anpassat till Dig.

Om Fotografen

Emelie Ohlsson, född 1987 i Helsingborg.

Jag växte upp i en stad utan trafikljus (Båstad) men är totalt förälskad i New York. Jag startade företag 2008 som 21 åring, och har jobbat heltid med fotografering sedan dess. Jag är en väldigt glad och sprallig tjej som har ett speciellt pipande skratt som lätt får andra att börja skratta.

Jag brinner mycket för människors rättigheter och de utsatta i samhället, jag drar mig inte för att tillrättavisa människor på stan som är kränkande eller främlingsfientliga. Jag är ärlig, bestämd och har ett öppet hjärta för alla (förutom rasister, jag är inte er fotograf). Varje månad skänker jag 5% av intäkterna från mina fotograferingar till välgörenhet. Så genom att fotograferas hos mig är du med och bidrar till en bättre värld. Organisationer som ligger mig varmt om hjärtat är UNHCR, Kvinna till Kvinna, Barncancerfonden, Kattjouren och WWF.

Jag älskar tv-serier och kan alla avsnitt från Vänner (Friends) utantill, jag ser mig själv som en blandning av Chandler och Phoebe.  

Jag går in i allt jag gör med mycket känslor och kraft, att fotografera är mitt sätt att spegla kraft och känslor och jag tycker det är det absolut bästa jobbet som finns.


Emelie is a photography genius, sun priestess
and capturer of all things magic...
Rachel Brathens
Yoga girl

GRAVIDFOTOGRAFERING SVERIGE 2016 & aruba 2017

SÅHÄR GÅR DET TILL

SKICKA SÅ TIDIGT SOM MÖJLIGT

Skicka in din förfrågan så tidigt som möjligt för större chans att få en tid. Jag tar emot max 3 fotograferingar per månad, och därför är det oftast fullbokat 6 månader framåt.

 

VAR?

Jag utgår från Helsingborg där jag har min vackra studio med alla kläder. Det går bra att boka fotografering i Stockholm på utvalda datum året runt, om jag redan är bokad för jobb däruppe tillkommer inget extra, annars kostar tillvalet 3000 kr.

Jag har ett tjugotal magiska platser jag fotar vid, och alla är extra bra vid olika årstider. Många säger att ljuset i mina bilder är speciellt, och det är inte för jag har någon speciell kamera eller redigering, utan för att jag är extremt noggrann med platsen där jag fotograferar. Jag scoutar alla platser i förväg, ibland flera gånger, detta gör att jag säkerhetsställer att plats och ljus håller en hög kvalité varje gång. Vi bestämmer gemensamt en plats som passar för era önskemål!

Om det finns tid till dig så bokar vi in dig i kalendern. Vid bokning betalar du 4000 kr på en bokningsfaktura och får din moodboard och “Femaryah-guide” online. Fakturan garanterar din bokning, och dras av på slutfakturan du betalar i samband med bilderna. 

När du är bokad får du tillgång till vår “Moodboard”. Här får du markera kläder och bilder du älskar, och utifrån dessa skapar jag din personliga moodboard. Ett par veckor efter vi bokat får du en låst moodboard via Pinterest, där du själv kan lägga till bilder du gillar. 

Här väljer du också ut kläder du älskar, men du kan alltid välja i lugn och ro i studion så du känner dig bekväm och vacker. Vi har storlekar från XS till XXL och anpassar allt med nålar så det passar din kropp perfekt. 

Du kommer till studion ca en timme innan vi ska ut och fotografera. Du får dricka gott alkoholfritt/alkohol bubbel, prova kläder och äta god choklad i vår mysiga studio. Vi kikar igenom vår Moodboard och åker sedan gemensamt till första fotoplatsen. Jag har ett stort urval av magiska platser inom 30 min radie från studion, och varje plats väljs noggrant utifrån din moodboard. 

Fotograferingen är väldigt naturlig utan konstiga “poser”. Inga du ser på denna sidan är “modeller”. Jag ger enkla direktiv för att få dessa starka bilder, jag lovar att du kommer känna dig bekväm! 

När du bokar en fotografering skapar jag en moodboard efter dig och dina önskemål, där bestämmer vi också önskat ljus och känsla. Om detta ljus inte överensstämmer med vädret så bokar vi alltid om fotograferingen, även vid kraftig vind, regn eller snöfall. Du kan vara trygg i att jag alltid kommer välja en dag med de bästa förutsättningarna för våra planerade bilder. 

Fyra dagar efter fotograferingen får du ditt urval på ca 30 färdigredigerade bilder. Detta är våra bästa bilder med variation från båda fotoplatserna. Av dessa väljer du ut dina 5 bilder som ingår i ditt paket, och du kan självklart välja till extra bilder också. 

Extra bilder kostar 250 kr/st som enskilda, och sedan kan du välja på dessa paket: 

10 bilder (5 st. extra) 1000 kr

20 bilder (15 st. extra) 2500 kr

Dina bilder levereras alltid med en version högupplösta bilder (5760×3840 px, 300dpi) samt en version skärmupplösta (2048×1366 px 300 dpi). Vid publicering anger du mig som fotograf, och ingen redigering av bilderna i efterhand, annars har du fri användning. 

Du kan också välja till ALBUM från 1500 kr, samt fler vackra Fine art printar från 1000 kr. 

Kan partner och syskon följa med?
Jag är speciellt inriktad på att ta vackra och starka bilder på kvinnor. Fotograferingen planeras noggrant och anpassas till Dig, därför erbjuder jag inte fotografering av syskon och partner. 

Vad är skillnaden från Love by Emelie?
Mitt tidigare varumärke Love by Emelie startades 2015 och grunden i varumärket är samma. Skillnaderna är att Femaryah har ett starkare uttryck i bilderna, och lite mer “fashion”-känsla. Jag har också valt att fokusera enbart på kvinnan, då min styrka är att framhäva kvinnor. Vi har investerat i dyrare och mer exklusiva klänningar till Femaryah, såsom varumärken från Ida Sjöstedt, By Malina och Anna Campbell. 

Smink & hår
Jag samarbetar med Sofia Boman som är en begåvad make up och hårstylist i Helsingborg, hon kommer förstärka känslan till vår moodboard och göra det lilla extra för våra bilder. Om du önskar lägga till make och hårstyling kostar det 2500 kr. 

Du kan välja till vackra blommor till din fotografering. Jag samarbetar med duktiga florister som kan skapa de mest magiska skapelser till dina bilder. 

Exempel: 

Rosbad 
Ett runt badkar fyllt med vackra rosor i ljuvliga färger. En matchande krans och skira tyger. Du kommer känna dig som en drottning. 

Krans
En liten eller större krans att ha på huvudet förstärker hela din outfit. 

Blomstertopp
Jag var först med att testa blomstertoppar 2017, och det är otroligt vackert att matcha till en kjol! Blommorna fästs på en topp som du enkelt tar på dig. 

Blomsterbädd
Rama in en vacker liggande bild med ljuva blommor. Du väljer själv vilken sort och känsla du vill ha. 

Femaryah collection

Ett litet urval av de nya klänningar som är tillgängliga till din fotografering, se hela galleriet med alla kläder här.

Arya

Spetstopp från Ida Sjöstedt

Queen

Exklusiv klänning

Emily

Svart spetsdröm från Ida Sjöstedt

Sparkle

Needle & thread

Ever

Mjuk vacker tyll

Georgina

Romantisk från Ida Sjöstedt

Malina

Chiffongdröm från by Malina

EMPOWERING

Personligt skapad moodboard för din fotografering
2 st. olika outfits från vår exklusiva garderob
Konsultation inför fotografering
ca 1 timme fotografering i Helsingborg
5 st. digitala bilder med fri användning
1 st. 30×40 cm förstoring i fine art papper

10 000 kr

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Just nu är det många som bokar in fotografering till våren, skicka in din förfrågan så snart som möjligt. 

Senast uppdaterad 8 december. 

Dina uppgifter sparas endast för användning av leverans av dina bilder och raderas sedan från våra system. 

KONTAKT

Råå (Helsingborg)

Lybecksgatan 30 252 69 Råå (Helsingborg) Mittemot Råå centrum (Ica Maxi) Hållplats Råå centrum öster.

+46704 297 889

Pga stor belastning rekommenderar vi att ni bokar in samtal i förväg.

hello@femaryah.com

Vi svarar på mail alla helgfria vardagar.

 

Stäng