• +46 704297 889
  • hello@femaryah.com
  • A new trademark from Love by Emelie

OM EMELIE

Emelie Ohlsson, född 1987 i Helsingborg.

Jag växte upp i en stad utan trafikljus (Båstad) men är totalt förälskad i New York. Jag tror jag kan göra vad jag vill och planerar därför att springa ett marathon, trots jag har en skada i min fot. Jag är en väldigt glad och sprallig tjej som har ett speciellt pipande skratt som lätt får andra att börja skratta. Jag är en av överlevarna i tsunamin i Khao Lak 2004 och har den som min största drivkraft, min syster Paulina kom aldrig hem och hennes namn på min arm påminner mig att följa mina drömmar.

Jag brinner mycket för människors rättigheter och de utsatta i samhället, jag drar mig inte för att tillrättavisa människor på stan som är kränkande eller främlingsfientliga. Jag är ärlig, bestämd och har ett öppet hjärta för alla (förutom rasister, jag är inte er fotograf).

Jag älskar tv-serier och kan alla avsnitt från Vänner (Friends) utantill, jag ser mig själv som en blandning av Chandler och Phoebe. Jag älskar science fiction men skrattar så jag gråter till Seinfeld. Jag har sedan jag varit liten älskat tv-spel och spelar så ofta jag hinner, ibland även datorspel i perioder. 

Jag går in i allt jag gör med mycket känslor och kraft, att fotografera är mitt sätt att spegla kraft och känslor och jag tycker det är det absolut bästa jobbet som finns.

KONTAKT

Lybecksgatan 30
252 69 Råå (Helsingborg)

Mittemot Råå centrum (Ica Maxi)
Hållplats Råå centrum öster.

+46704 297 889

Pga stor belastning rekommenderar vi att ni bokar in samtal i förväg.

hello@femaryah.com

Vi svarar på mail alla helgfria vardagar.

Stäng